fbpx

Webshop

DigiSamurai - Webshop konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha szeretnél új webshopot vállalkozásodnak. (unas, shoprenter, woocommerce)
  • Ha már van unas, shoprenter vagy woocommerce webshopod, de nem vagy elégedett az eredményességével szeretnéd átnézetni, átbeszélni valakivel.
  • Ha már van unas, shoprenter vagy woocommerce webshopod, de nincs elegendő kapacitásotok cégen belül menedzselni, feltölteni az új tartalmakat, termékeket és új funkciókat fejleszteni.

A webshop esetében nagyon lényeges, hogy kommunikáció, arculat, logisztika és technikai háttér terén is tökéletes legyen. Ha webshopban gondolkodsz, ne hamarkodd el a döntéseid és lehetőségeidhez mérten ne az legyen a döntő, hogy a kialakítás és az  indulás mennyibe fog kerülni. Ennél fontosabb, hogy mennyire automatizálható a rendszer, mennyi papírmunkát tudsz vele megspórolni magadnak, mennyire képes követni raktárkészleted aktualitásait, s mennyiben szolgálja a gyors és hatékony eladást.

Webshop készítés előtt mindig az a legelső kérdés, hogy milyen típust válasszunk? A webáruházakat alapvetően 3 csoportba sorolhatjuk:

– Egyedi fejlesztésű webshopok.
– Nyílt forráskódú webshopok – pl.: woocommerce.
– Bérelhető, havidíjas webshopok – pl.: unas, shoprenter.

Hogy ezt pontosan el lehessen dönteni, mindenképpen javasolt pontokba szedni, hogy milyen igényeid vannak a webáruz kapcsán. Ez alapján nagyon könnyedén, gyorsan meg lehet határozni, hogy melyik a megfelelő választás. Érdemes a későbbi funkciókra is gondolni a tervezésnél, hiszen ez pontosan olyan, mint egy házépítés. “Ha nem építed meg a kiállásokat, nem készíted elő az újdonságoknak a helyet, akkor sokszor csak bontás árán lehet megvalósítani az új igényeket!”

Minden webshop típusnak megvan a maga előnye. Ha speciális igényeid vannak, akkor mindenképpen egyedi fejlesztésű webshopra lesz szükséged – például sok tízezer terméket szeretnél feltölteni vagy nagyon összetett folyamatokat vársz el a rendszertől. Ha egy viszonylag hagyományos webáruházat nyitnál, akkor mind az előfizetéses, mind egy WooCommerce alapú webshop tökéletes választás lehet.

A bérelhető webshopok legfőbb előnye az alacsony belépési küszöb, stabil háttér és support, könnyen elsajátítható kezelőfelület. Hátrányuk, hogy egy szint felett nehezebben módosítható és alakítható az igényeidnek megfelelően, mint nyílt forráskódú vagy egyedi fejlesztések.

Az olyan nyílt forráskódú webáruházakat, mint a WooCommerce, a saját tárhelyeden kell tárolni. Könnyen alakítható a funkcionalitása, egyedibb dolgokat is meg tudsz benne valósítani, azonban itt már az esetek többségében szükséged lesz egy szakértő segítségére. Legnagyobb hátránya, hogy rosszul megválasztott kiegészítőkkel, sablonnal és csapattal komoly veszteségek érhetnek.

Miben tudok neked segíteni?

– Shoprenter, Unas vagy Woocommerce alapú webáruházak készítésében.
– A webshopok felépítésén túl azok üzemeltetésében, a tartalmak feltöltésében is számíthatsz rám hosszútávon.
– Meglévő webshopok fejlesztésében, például bankkártyás fizetés vagy számlázó program integrációjában
– Webshop marketing automatizmusok fejlesztése.

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

Egy webáruház soha nincs teljesen kész! Érdemes szem előtt tartanod a webshop rendszer kiválasztásakor, hogy olyat válassz, amire megfelelő mennyiségű szakember jut a kivitelezői piacon. Sajnos gyakran találkozok olyan esetekkel, hogy eltűnt a korábbi fejlesztő és ez óriási kieséseket tud okozni a vállalkozásodnak. Ha az általam ajánlott 3 rendszer közül választasz, nem lesz gondod a szakemberhiánnyal!

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.