fbpx

Weboldal

DigiSamurai - Weboldal konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha szeretnél új weboldalt vállalkozásodnak.
  • Ha már van weboldalad, de nem vagy elégedett az eredményességével szeretnéd átnézetni, átbeszélni valakivel.
  • Ha már van weboldalad, de nincs elegendő kapacitásotok cégen belül menedzselni, feltölteni az új tartalmakat és új funkciókat fejleszteni.

Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy szerintem minden vállalkozásnak szüksége van egy weboldalra.

Az, hogy milyen weboldalt érdemes választani, sok minden befolyásol. Alapvetően kétféle lehetőség áll rendelkezésre az ügyfelek részére: egyedi fejlesztésű vagy valamilyen CMS (tartalomkezelő) rendszerben készült weboldal. A különbség, hogy míg az egyedi fejlesztéseket egy programozó teljes egészében leprogramozza, addig a CMS rendszereknek van egy alap felületük, amelyben úgymond építkezni lehet. Mindkét választásnak megvannak az előnyei és a hátrányai, amelyről akár könyvet is lehetne írni. Hogy melyik a megfelelő választás, azt mindig az adott cég profilja és céljai határozzák meg.

Én magam 2015 óta foglalkozom WordPressben készült weboldalakkal. A WordPress-t világszerte ismerik, a legtöbb felhasználóval rendelkező CMS rendszer. A legtöbb cégnek nincsen szüksége rá, hogy nagyobb fejlesztéseket kérjen programozóktól, mert az alapfunkciókkal, illetve a népszerűbb kiegészítő bővítményekkel gyorsan és egyszerűen, költséghatékonyan kialakítható egy honlap vagy néhány termékből álló webshop.

A WordPress további előnye, hogy a legtöbbet használt bővítményei könnyedén összeköthetőek külső szoftverekkel is (például számlázó program, CRM rendszer), így az automatizációs folyamatok is könnyedén kialakíthatóak – sokszor fejlesztői munka nélkül is!

Mire van szükség egy hatékony weboldal esetében?

– Stabil, biztonságos alap.
– Lenyűgöző arculat.
– Kommunikációja egyértelmű, célratörő, jól célzott.
– Nem tartalmaz kliséket, olcsó fordulatokat, megoldásokat.
– Alacsony a látogatóinak visszafordulási aránya.
– Magas konverziószámmal üzemel.

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

A sikeres ügyfélszerzés alapja egy jó weboldal. Sokszor látom, hogy az elköltött marketing forintok nagy része megy a kukába, amikor remek, magas minőségű hirdetések vezetnek gyatra weboldalakra. Ennek az oka az, hogy nem elég forgalmat terelni az oldalra, tudni kell lecsapni is a magas labdát.

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.