fbpx

Online reklámfelület értékesítés

DigiSamurai - AdServer konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha nagy forgalmú híroldalt, vagy egyéb tematikus portált üzemeltetsz és szeretnél hirdetési helyek értékesítésével bevételt szerezni.
  • Ha már értékesíted a felületeidet és szeretnéd hatékonyabban csinálni és nagyobb bevételt elérni.
  • Ha már értékesíted a felületeidet és szükséged van segítségre a kampányok kezelésében, nyilvántartásában.

Rengetegen keresik a lehetőséget különböző PR tartalmak elhelyezésében. Ha nagy forgalmú oldalad van, behatárolható célközönséggel, akkor ez egy remek bevételszerzési lehetőség lehet. Sokszor nincs is szükség olyan nagy átalakításra a hirdetési felületek kialakítására, az ezen alapuló jól átgondolt, optimálisan kialakított értékesítési rendszer pedig lényegesen meg tudja növelni a havi bevételt.

Sokan próbálkoznak különféle banner kihelyezési megoldásokkal a weboldalukon (wordpress plugin, statikus kihelyezés stb…). Ahhoz azonban, hogy pénzt, időt és energiát takaríts meg, profi hirdetéskiszolgáló rendszerre van szükséged. Miért? Mert az ügyfélnek pontos statisztikai adatokra van szüksége és nem mellesleg neked is, hiszen enélkül nehéz értékesíteni a hirdetési felületet.

Miért hasznos egy hirdetéskiszolgáló rendszer (adserver)?

– Segít a hirdetési felületek menedzselésében.
– Segít az eredmények elemzésében.
– Segít a kampányok kifutásának optimalizálásában.
– Segít maximalizálni a bevételeket.

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

Ha nagy forgalmú híroldalt, vagy tematikus portált üzemeltetsz, mindenképpen érdemes azt monetizálni. Erre a PR cikkeken kívül a reklámhelyek, azaz banner zónák kialakítása és értékesítése egy jó alternatíva lehet.

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.