fbpx

Hírlevél szoftver, marketing automatizáció

DigiSamurai - Hírlevél és marketing automatizációs konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha szeretnél elkezdeni hírlevél listát építeni, hírlevelezni.
  • Ha már van hírlevél szoftver használatban, de nem igazán tudjátok mire és hogyan kellene használni.
  • Ha már aktívan használtok hírlevél szoftvert, de nincs elegendő kapacitásotok cégen belül kezelni azt és fejleszteni a folyamatokat.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás fontosságát nem lehet elegendő mértékben hangsúlyozni. Ha pedig rendelkezel visszajáró közönséggel, törzsvásárlói körrel, mindez a Te esetedben hatványozottan igaz. Ugyanakkor érthető, ha nem tudod, merre indulj, milyen megoldások mentén kezdj bele a hírlevelezésbe, hiszen számtalan hírlevél szoftver áll rendelkezésedre a piacon, s elsőre némileg kaotikusnak tűnhet a helyzet.

Egy jól felépített hírlevél struktúrával érdeklődőkből vásárlókat, vásárlókból pedig hűséges, visszatérő ügyfeleket nyerhetsz. Az eredményt alapvetően meghatározza az adatbázis minősége (például, hogy saját magad által épített listáról vagy vásárolt e-mail címekről van-e szó) és a kommunikáció felépítettsége (például ügyfelek tematikus szegmentálása érdeklődési kör szerint, illetve maga a levelek kinézete, felépítése). Viszont nagy mértékben befolyásolja a lehetőségeket az, hogy milyen fajta hírlevél küldő szoftvert használsz.

Számos szoftver található a piacon, de sajnos pont emiatt nem könnyű a vállalkozásod számára legjobbat megtalálni közöttük.

Hogyan válasszam ki a számomra legmegfelelőbb hírlevél szoftvert?
– A legfontosabb: legyen lehetőség automatizálásra. Például automatikus kampányokat építhetsz fel, amelyek bizonyos feltételek alapján futnak le. Szegmensekbe gyűjtheted az e-mail címeket vagy címkékkel láthatod el a vásárlókat anélkül, hogy órákat szánnál a megfigyelésükre.
– Rugalmasan alakítható és könnyen kezelhető. Hiába a profi szoftver, ha programozói tudás szükséges a kezeléséhez. Fontos, hogy bárki könnyedén meg tudja tanulni a kezelését a vállalkozásodban, akit megbízol ezzel.
– Képes legyen a rendszer szegmensek létrehozására. A feliratkozók szegmentálása, tehát bizonyos szempontok szerinti csoportosítása/elkülönítése nagyon fontos lépése a hatékony hírlevelezésnek.
– Soha ne az alacsony ár legyen a mérvadó (itt sem).

Gyakran felteszik nekem a kérdést, hogy milyen ingyenes alternatívákat tudok ajánlani? Sajnos ilyenkor kicsit elkeserítem a partneremet, ugyanis az ár lehet fontos szempont, ugyanakkor azt érdemes szem előtt tartani, hogy az ingyenes verziókból gyakran pont azok a funkciók hiányoznak, amikkel a cég hatékonyan növelhetné a bevételét, vagy éppen ha teljes funkcionalitást is nyújt korlátozva vannak a mennyiségek, ami miatt szintén nem lehet érdemben kihasználni a szoftvert.

Az árnál sokkal fontosabb, hogy a szoftver kitermeli-e az árát! Ami, ha a megfelelő szempontrendszer alapján történik a szoftver kiválasztása és a folyamatok megtervezése nem is kérdés!

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

A hírlevél az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb „saját tulajdonban” lévő marketing eszköz lehet, ha hozzáértő kezekben van. Legyen akár szolgáltatásod, akár webshopod mindenképpen érdemes elgondolkozni egy hírlevél szoftver bevezetésén és arra kell törekedned, hogy mindig tisztában legyél azzal, mennyit is ér egy, a hírlevél listádra feliratkozott e-mail cím.

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.