fbpx

Értékesítési rendszer, ügyfélkezelés

DigiSamurai - CRM konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha szeretnél bevezetni vállalkozásodban egy CRM szoftvert.
  • Ha már használtok valamilyen szoftvert, de segítség kellene a kialakításában, használatának az optimalizálásában.
  • Ha már aktívan használtok valamilyen szoftvert, de nincs elegendő kapacitásotok cégen belül menedzselni és fejleszteni a folyamatokat.
  • Ha már aktívan használtok valamilyen szoftvert, de nem hozta azt az eredményt amit elvártál volna tőle és nem tudod, mi lehet a gond.

A CRM (Customer Relationship Management) magyarul ügyfélkapcsolat-kezelést jelent. Azonban a mai CRM szoftverek nagy része már sokkal többet tud, mint az ügyfélkapcsolatok kezelését. Némelyik funkcionalitása közelít egy vállalatirányítási rendszeréhez, ezért egy kis, középvállalkozás igényeit tökéletesen le tudja fedni a legtöbb esetben.

Egy CRM rendszer használatával a vállalkozás tevékenységét sokkal hatékonyabbá lehet tenni, könnyebben skálázhatóvá válik. Egy CRM jól szervezett, átlátható, elemezhető és rendezett marad az adatmennyiség növekedése után is.

Nyomon követhető, dokumentálható minden projekthez kapcsolódó feladat vagy ügyféllel folytatott interakció. Szűrőfeltételeket, folyamatokat lehet kialakítani az átláthatóság érdekében főképp nagy adatbázis esetén. Automatizmusokat lehet felépíteni, akár külső szoftverekből nyert információk alapján is. Például lokálisan rászűrhetsz az ügyfeleidre és külön kiküldhetsz nekik egy levelet vagy összekötheted a számlázó rendszereddel vagy például automatizálhatod a díjbekérők, számlák kiküldését. Sablonleveleket hozhatsz létre, így nem kell újra és újra fogalmazni ugyanazokat a témaköröket érintő leveleidet.

Fontos kiemelni, hogy a CRM nem csak értékesítésre, ügyfélkezelésre, hanem a projektek folyamatainak követésére is alkalmas. A CRM szoftverek egyik fő funkciója a csapaton belüli teendők létrehozása, amelyről különböző értesítéseket lehet küldeni a feladatban közreműködőknek. Rá lehet szűrni egymás feladataira, folyamatos kontroll alatt tartható, hogy az ügyfelek kiszolgálása mely fázisokban tartanak és még sorolhatnánk, mi mindenre jó.

Melyek tehát a CRM szoftverek fő funkciói?
– Értékesítési kapcsolatok, folyamatok, automata kommunikáció.
– Marketing folyamatok kezelése és belső kommunikáció.
– Ügyfélszolgálat.
– Készletnyilvántartás.
– Számlázás.

*Ezeken kívül további funkciókat is fel lehet építeni, de a legtöbb esetben ezek lefedik egy vállalkozás igényeit.

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

Egy jól megtervezett és használt CRM szoftver szerintem a legjobb befektetés egy vállalkozás életében. Leveszi a terhet mind a vezető, mind a folyamatokban résztvevők válláról, hatékonyabbá teszi a kollégák kommunikációját az ügyfelekkel és egymás között is, valamint olyan statisztikai adatokkal szolgál, amik önmagában visszahozzák egy előfizetés árát.

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.