fbpx

Domain, tárhely

DigiSamurai - Domain, tárhely konzultáció

MIKOR ÉRDEMES MEGKERESNED ENGEM?

  • Ha domain regisztrációban van szükséged segítségre.
  • Ha tárhelyre van szükséged.
  • Ha szeretnéd megkönnyíteni az ügyfelekkel való kommunikációt és fontosnak a tartod a visszakereshető, biztonságos levelezőrendszert, ezért céges levelezést szeretnél bevezetni.
  • Ha szeretnél egy modern, felhasználóbarát, jól átlátható weboldalt létrehozni vállalkozásod számára, amely vezeti a látogatókat és megkönnyíti az ügyfélkommunikációt.

Ma már nincs olyan, hogy “nekem nem kell weboldal”. Vannak persze cégek, amelyek vezetői így gondolkodnak, de hidd el, már középtávon sem szeretnél közéjük tartozni. A weboldal megléte egy cég életében, annak szakterületétől függetlenül alapvetés, ráadásul nem csupán B2C, de B2B területen egyaránt.

Talán az egyik legfontosabb indok, ami a legtöbbször elhatározásra bírja partnereimet az az, hogy egy jó honlap képes eladni anélkül, hogy bárhol máshol kapcsolatba kellene lépned a vásárlóval. Ezáltal pedig időt és pénzt takarít meg számodra. De ha nem is azonnali az üzletkötés, megalapozza a bizalmat! Mivel nem személyesen találkozol az ügyféllel, így a honlapod fogja az első benyomást kelteni, ami a későbbi kommunikációt gördülékenyebbé teszi, nagyobb eséllyel lesz belőle tényleges vásárlás.

A weboldalhoz vezető utat a domain név mutatja meg, mely ilyen tekintetben szinte egyenértékű a márkaneveddel, hiszen a digitális világban ez vezeti el hozzád leendő ügyfeleidet, s meglévő ügyfeleid számára is rendre ez marad a világítótorony. Egy vagy tehát a domain neveddel. Így aztán nagyon nem mindegy, hogy mit választasz.

MI A DOMAIN NÉV?
Ez a név lesz honlapod elérési útvonala az interneten. Ez jó esetben egy rövid, könnyen megjegyezhető, és ugyanilyen könnyen értelmezhető szókapcsolat, amely lehetőség szerint márkanevedet, vagy releváns kifejezést tartalmaz a tevékenységi körödhöz kapcsolódóan. A domain név honlapod elérési útvonala (URL).

MI A TÁRHELY?
A tárhely egy szerveren, azaz fizikai számítógépen létrehozott lemezterület, ahová fel lehet tölteni a honlapot, itt vannak tárolva tehát azok az adatok, amelyek a honlapodra felkerülnek. A webtárhely talán a legnépszerűbb lehetőség weboldalunk futtatására bizonyos keretek között.

A KÖZÖS MUNKA MENETE:

Kattints az „Ajánlatkérés” gombra, vagy tekerj le az oldal aljára. Az ott található ajánlatkérő űrlapon írd meg nekem a lehető legrészletesebben, hogy miben lehetek a segítségedre.

A kapcsolatfelvétel során megadott információkat feldolgozva szóban vagy írásban további kérdéseket fogok neked feltenni.

A válaszaid alapján összeállítom a cselekvési tervet, majd megbeszéljük az árajánlatot.

Ha az ajánlatom elnyeri a tetszésedet, hamarosan el is kezdem a munkát, amiről folyamatosan tájékoztatni foglak.

A munka komplexitásától függően 25-40% előleget szükséges megfizetni.

A munka elvégzéséhez szükségem lesz hozzáférésekhez, egyéb információkra, amiket rendelkezésemre kell bocsájtanod.

A megbeszélt határidőre átadom az elkészült munkát. Leteszteljük, ellenőrizzük, majd ezután kiállítom a végszámlát.

DIGI TIPP:

Válassz olyan domain nevet, amit bárki könnyedén megjegyez, nem okoz problémát a szó leírása és utal arra a tevékenységre, amelyet a céged végez! Egy jó honlap tükörképe a képviselt terméknek vagy szolgáltatásnak, aminek hatására könnyen dönt a vásárló. Takaríts meg időt, pénzt és energiát céges honlapod létrehozásával!

Ajánlatkérés - Kérlek írd meg miben segíthetek!

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! A szerződést csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után írjuk meg.

*Az űrlap kitöltése és beküldése nem jár semmilyen kötelezettséggel és megrendeléssel! Megállapodás és ezáltal szerződés csak a munka pontos megbeszélése és az ajánlat elfogadása után kerül megírásra.