fbpx
2023. november 30 - csütörtök

#tanácsadás #tervezés #bevezetés #támogatás #oktatás

Marketing ügynökségeknek segítek, hatékonyabb és eredményesebb CRM rendszer kiépítésében

Eleged van belőle?

A szoftverek használata több bizonytalanságot okoz neked, mint amennyi segítséget jelent?

Saját folyamataidra szabott, megfelelően kiválasztott szoftverek kombinációja jelenti a megoldást!

Bizonyára Te is tapasztalod, hogy a vállalkozásod digitális térben történő menedzselése és fejlesztése mennyi időt és energiát vesz igénybe. A rendszer esetleges kialakításáról, folyamatok fejlesztéséről, optimalizálásáról nem is beszélve…

Hosszú hónapokat vagy akár éveket is veszíthetsz, ha rosszul választjátok meg az ügynökséged alapjait jelentő szoftvert.

Alvállalkozóként, tanácsadóként és marketing automatizációs szakértőként számos ügynökségi modellben működő vállalkozással dolgoztam együtt és a magyar piacon is elérhető, alkalmazható szoftvert teszteltem és építettem velük rendszereket.

A kulcs? Hatékony rendszerfejlesztési módszertan!

Összeállítottam neked a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező szoftvereket. De ami igazán nagyot fog szólni az az évek tapasztalata alapján kifejlesztett rendszer fejlesztési koncepció!

Többé nem kell az értékes idődet felesleges szoftverek keresgélésére és megismerésére pazarolnod, megcsináltam helyetted.

Te csak tedd a dolgod és koncentrálj az ügyfélszerzésre a minőségi munkára, én pedig megoldom a technikai feladatokat

Teljeskörű megoldás

Az OptiCoach System az érdeklődőszerzéstől egészen a szerződött ügyfelek kezeléséig átfogó támogatást nyújt számodra. A rendszer fejlesztésének csupán a képzeleted szab határt.

Egyszerűség és hatékonyság

Kialakítottam számodra egy integrált ökoszisztémát, ami a legjobb eszközöket tartalmazza, amire egy tanácsadónak szüksége van. Így több időt tudsz az ügyfeleid segítésére és a vállalkozás fejlesztésére fordítani.

Rugalmasság

Az OptiCoach System egy több szoftverből álló ökoszisztéma, így modulárisan testreszabható. Minden esetben a Te folyamataidnak megfelelő funkciókból a legjobb ár/érték arányú rendszert állítjuk össze.

Milyen esetekben való neked a konzultáció?

Jelentkezz a bevezetési konzultációra,

ahol átbeszéljük, hogy milyen kihívásokkal küzdesz jelenleg és hogyan tudjuk optimalizálni az ügynökséged.

(Kattints a gombra és termékbemutató helyett garantáltan egy eredményfókuszú, gyakorlatba ültethető szakértői segítséget kapsz.)

A módszertan sikerének legfontosabb összetevői

Személyes hatékonyságod növelése

Vállalkozásod digitális felmérése

Tervezés

Konverzió optimalizált weboldal

Ügyfélszerző rendszer

Időpontfoglaló rendszer

Online fizetési integráció

Automata számlázás

Automata folyamatok

Ügyfélkezelő rendszer

Feladatok, teendők kezelése

Adatvezérelt döntéstámogatás

* Az itt felsorolt funkciók természetesen rád szabva kerülnek modulárisan felépítésre.

Készen állsz rá, hogy ügynökséged stabil alapokra fektessük, ahol figyelmed és szakértelmed maximálisan ügyfeleidre tudod fordítani?

1. Előzetes kérdőív

Előzetes kérdőív

Az ingyenes konzultáció előtt kérlek tölts ki egy kérdőívet a vállalkozásod aktuális helyzetéről és használt szoftvereidről, folyamataidról. Válaszaid alapján előre felkészülök a hívásra, hogy a lehető legtöbb értéket tudjam átadni.

2. Konzultáció

Konzultáció

Én foglak személyesen keresni. A beszélgetés célja, hogy milyen digitalizációs szinten áll jelenleg vállalkozásod és hogyan tudunk együtt eljutni az optimális rendszered bevezetéséig.

3. Megállapodás

Megállapodás

Miután megismertelek téged és a vállalkozásodat eldöntöm, hogy érdemes-e belevágni a közös munkába. Attól függetlenül, hogy fogunk-e együtt dolgozni, ígérem, hogy értékes és a gyakorlatba átültethető tanácsokkal fogsz távozni.

Ki az a Bencze BALÁZS?

Digitális cégfejlesztő, marketing automatizációs szakértő

Célom a hazai KKV szektor digitális kompetenciáinak és hatékonyságának fejlesztése.

Hiszem, hogy a legnagyszerűbb eredményeket a partnert személyesen megismerve, az Ő és vállalkozása adottságaihoz és erőforrásaihoz alkalmazkodva lehet elérni.

Úgy gondolom, hogy minden a tervezőasztalon dől el. Ha nem tekintünk előre és nem gondolkozunk hosszú távon, stratégiai szinten egyetlen szoftver sem fogja számunkra meghozni azt az eredményt amire vágyunk…

Nem az a kérdés, hogy a piacon elérhető szoftverek és technológiák mire képesek és melyik szoftvert használjuk, hanem az, hogy az adott ügyfélnél mivel lehet a leghatékonyabb működést és ezáltal fenntartható fejlődést elérni.

Ha Te is stratégiában gondolkozol Én vagyok a Te embered!

A tapasztalatok önmagukért beszélnek

„Balázs rendelkezik azzal a fajta nyitottsággal, mellyel sajátjának érzi a vállalkozást, amit szaktudásával segít. Lényeges szempont. Mert túl kreativitásán, pontosságán és célfókuszán, ez az adaptivitás teszi lehetővé, hogy legyen szó weboldalról vagy közösségi média-kampányról, valóban személyhez, márkához és tevékenységhez illő, autentikus megjelenés, tartalom lásson napvilágot. Ez minden szolgáltatás alapköve. Nagyra értékelem munkakapcsolatunkban az együtt gondolkodást, lojalitását és azt, hogy kihívást jelentő szituációkban is számíthatok rá. Legyen szó emberi kommunikációról vagy egy váratlan, hétvégi televíziós stúdióbeszélgetés gyors közzétételéről. Megválogatom, kikkel dolgozom együtt hosszútávon. Egyaránt fontosak számomra a perszonális és a szakmai jellemzők, ezek harmóniája is része annak a szellemiségnek, mellyel Ügyfeleim felé fordulunk. Balázs stílusával és professzionalizmusával is partner mindebben.”

Panyi Zita

Panyi Zita

Kutyatréner, terápiás kutyakiképző

„Több évet, különböző céges megbízások kapcsán dolgoztam együtt Balázzsal, valamint nekem is nagyon sokat segít. Az első pillanattól megértettük egymást, ami általában ritka dolog, mert hatékonyan, gyorsan és pontosan tudtunk együtt dolgozni és a munkája mindig eredményes volt. Szerintem a rendszerek és folyamatok mestere, átlátja a dolgokat és a megvalósításukban igyekszik minden hibát felmérni, kiküszöbölni. Az alapos technikai részletekbe menő kivitelezés mellett az emberi tényezőket is mindig figyelembe veszi, és nincs olyan kérdés amit ne lehetne tőle megkérdezni, vagy ne magyarázná el akár többször is türelmesen. Tudom, hogy bármikor ajánlhatom nyugodt szívvel bárkinek.”

Petrus Krisztina

Petrus Krisztina

Kommunikációs szakember, PR menedzser

„Vállalkozásunk ügyeinek intézéséhez egy összetett CRM rendszert használunk, amit leginkább egy autóúthoz tudnék hasonlítani: ha rosszul vannak beállítva a jelzőlámpák, akkor dugó alakul ki, viszont ha valaki jól beállítja a lámpákat és elkapjuk a zöldhullámot, akkor lehet hasítani. Balázs volt nálunk az, aki időt és energiát nem kímélve segített ezeknek a lámpáknak a beállításában és a profilunkhoz igazította a rendszert. Gyors, kitartó és leleményes, nincs nála megoldhatatlan probléma. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki digitalizálni szeretné vállalkozását.”

Fábián-Seremetyev Márk

Fábián-Seremetyev Márk

Asesor Consulting Kft.

„Évek óta dolgozom Balázzsal, több üzleti partneremnek is ajánlottam már. A pontosság, a szakmaiság, az ügyfelek felé tanúsított türelem és segítőkészség, a munkához fűzött alázatosság jellemzi. Csak ajánlani tudom.”

Brzezánsky Péter

Brzezánsky Péter

Vállalkozó

Folyamatos fejtörést okoz a vállalkozásoddal kapcsolatos technikai problémák leküzdése? Mindig a rendszergazdát vagy egy másik kollégát próbálod „betanítani” az adott helyzet orvoslására?

Keress meg engem és remélem a következő elégedett ajánlás a Te nevedhez fog fűződni!

Jelentkezz a kötelezettségmentes konzultációra!

Egy új rendszer kialakítása és bevezetése szoros együttműködést és elköteleződést igényel tőled is. A rendszer megfelelő működése és hatékonysága érdekében szükség van a Te aktív részvételedre is.

A tervezés és fejlesztés során folyamatos kapcsolatban kell lennünk, biztosítanod kell számomra a szükséges információkat, hozzáféréseket, dokumentumokat stb…

A rendszernek a Te saját munka módszereidbe és hétköznapjaidba kell illeszkednie, így fontos „belelátnom a fejedbe” és betekintést nyernem a folyamataidba, munkamenetbe.

Ha úgy gondolod, hogy nem szeretnéd vagy nem tudod vállalni a közös munkával járó kötelezettségeket, akkor kérlek most ne jelentkezz erre a konzultációra.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?